06 juli 2019

Tio viktiga diagram bakom klimatbedrägeriet

Tony Heller från Real Climate Science presenterar 10 viktiga diagram som avslöjar hur raffinerat klimatbedrägeriet verkligen är.
Diagrammen visar att koldioxidutsläppen har ökat, liksom användningen av fossila bränslen. Dessa står i relation till varandra liksom motsvarande minskningar av hunger och fattigdom och en ökning av livslängden.
De koldioxidutsläpp som kollektivisterna anser som ideologiskt orena är både en effekt av och en orsak till förbättrade mänskliga förhållanden, eftersom skördarna ökar.

De som kontrollerar media bryr sig inte, för de bryr sig inte om människors välbefinnande -  deras enda intresse är att tillskansa sig mer makt. Vad gäller vanligt folk som lurats att tro på bluffen,  citerar Heller 1800-talsförfattaren Charles Mackay:

    Människor - det sägs -  tänker i flock;  de blir arga i flock,  medan de lugnar ner sig långsamt och en efter en.
Låt oss hoppas att Hellers lugnande logik och fakta hjälper några få offer för  bluffen att återhämta sig. 


2 Kommentarer:

Anonym sa...

Här i Sverige och en del grannländer är Greta den stora den tongivande! Hon skulle visst till USA, men det innebar flygresa - så hur det ska gå till är nog inte beslutat ännu. /Mats

Berit sa...


Mats, jag hittade detta på Breitbart Europe i dag:

"German drivers have begun displaying ‘F*** you Greta’ bumper stickers in protest at the world’s most irritating and over-promoted teenage girl."

https://www.breitbart.com/europe/2019/07/04/german-drivers-display-f-you-greta-bumper-stickers/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.