17 juli 2019

Trump överlistade Media


Vart tionde år har USA folkräkning och medborgarskap har varit en av frågorna,  tills Obama bestämde att det inte var viktigt längre. Trump ville införa medborgarskaps-frågan igen men när Supreme Court bestämde att han inte kunde göra det, trodde Dems. att de besegrat honom.   Och när White House anställda “tipsade” några journalister  om att Trump givit upp,  trodde de att de hade vunnit stort.

De underskattar fortfarande Trump.

Andrew Malcolm skriver att Trump inte alls gett upp.  Faktum är att presidenten tog frågan om medborgarskap till en helt ny nivå - en som han kontrollerar genom den federala byråkratin.

Senare samma dag undertecknade han en “verkställande order “som tar bort möjligheten för olika departement att hemlighålla en persons medborgarskap.
Således kan inte Försvarsdepartementet och Homeland Security dölja det längre , utan alla tvingas att samarbeta med folkräkningsbyrån.

Mer om hur Trump överlistade Media kan ni läsa här.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad Obama tänker skriva på sitt schema?

Argus sa...

Det var någon på Flashback som skrev att han är kungen av gyttjebrottning. Och visst är han det, han har lurat ner 236 D och 4 R i gyttjan medan han själv står på torra land och flinar.

Jag har noga läst hans tweet flera gånger och jag lyfter på hatten för en sån djävulskt skickligt genomförd plan. Han börjar med att nämna "progressiva" kvinnliga representanter för demokratiska partier ursprungligen från länder vars regeringar är fullständiga katastrofer. Observera att han nämner inga länder, namn eller antal. Sedan fortsätter han att de högljutt och illvilligt lägger sig i hur USA ska styras. Han avslutar med att fråga varför de inte åker tillbaka dit de kom ifrån som starkt behöver hjälp och reder upp situationen för att sedan komma tillbaka och berätta hur det gick till. Han avslutar med att Nancy Pelosi säkert kan ordna resan.

Han planterar alltså "länder" i hjärnan på de vänsterblivna med byter sedan till "platser" vilket gör att de projicerar. Jordan B Peterson kunde inte gjort det bättre. Platserna kan lika gärna vara Chicago, New York som Somalia eller annat skitland.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.