09 juli 2019

Trump tvingas så sakteliga in i ett Iran-krig

Ron Paul:
Hyckleri verkar ha blivit en avgörande egenskap för amerikansk utrikespolitik, särskilt när det gäller Iran.
Efter att ha brutit mot Iran-avtalet i fjol och faktiskt tvingat européerna att bryta mot det i maj,  klagar amerikanska myndigheten nu på att Iran inte längre lever upp till sina skyldigheter enligt avtalet!

Det är anmärkningsvärt att se statssekreteraren Mike Pompeo ta till Twitter för att klaga på Iran, som berikar uran till nivåer som gällde före avtalet, som om U.S. tror att det fortfarande kan diktera villkoren för ett avtal som det inte längre är en del av.

Den senaste "neocon"-pushen för ett USA-krig mot Iran startade förra veckan, när Iran överskred gränsen för ett lager på 300 kg av låganrikat uran.  Som vanligt rapporterade media bara en del av historien.
En anledning till att Iran gick över gränsen var att de länder till vilka Iran exporterade sitt överskott av uran, aviserades av USA i början av maj att de skulle drabbas av amerikanska sanktioner om de fortsatte att ta över uran från Iran.

USA skapade krisen genom att hindra Iran från att exportera sitt överskott av uran och pekade sedan på de expanderande iranska lagren av uran, som anrikades till 3,6 procent,  och ser det som bevis för att Iran tänker tillverka kärnvapen!

Gör inga misstag: Trumps krigshetsare är fast beslutna att tvinga in honom i ett massivt katastrofalt krig mot Iran och de använder samma taktik som när de lurade George W. Bush till ett miljard-dollar- krig mot ett Irak, som inte kunde ha attackerat oss även om det ville.

mer här!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.