15 juli 2019

Trumps kommentarer som skapar kontrovers


Media tappar fattningen över dessa kommentarer.  Hävdar att han sade att ”The Gang of Four" borde "åka tillbaka till sina egna länder."

Han hänvisar faktiskt inte till AOC, Tlaib, Pressley eller Omar med namn.  Så nej, han säger inte att de är alla ursprungligen från ett annat land,  som media försöker påstå.  Han menar nog bara Omar.


Inte heller säger han “åk tillbaka till ditt eget land,  det är en mycket mer nyanserad kommentar,  där han säger att om de (Omar) tycker att det är så hemskt här, åk tillbaka och lös problemen där du var och kom tillbaka och berätta hur du gjorde det. Och medge också hur bra du har det här.
Men media ignoterar allt det, så klart.

Men han borde inte säga någonting när de skjuter sig själva i foten.

En ny intern Dem.-undersökning i  politiskt kritiska områden visade att de socialistiska representanterna Alexandria Ocasio-Cortez (D-NY) och Ilhan Omar (D-MN) är extremt impopulära och att de kan kosta Democratic Party både presidentskapet och The House, 2020.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

I går körde svenska korruptmedia "fake news" för full hals.
I dag tvärtyst!

Berit sa...

President Trump tackade flera "progressiva" demokratiska kongresskvinnor:

"Ny omröstning: Rasmussen-undersökningen, en av de mest exakta när man förutspådde valet 2016, har just meddelat att " Trumps popularitet” har ökat med fyra poäng till 50%," . "Tack vare de onda unga socialistiska kongresskvinnorna. Amerika kommer aldrig att köpa era påhitt! "

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.