25 juli 2019

Utred utredningen

Oavsett vad det var Dems. hoppades vinna på att dra före detta Special Counsel Robert Mueller genom två utfrågningar under flera timmar, är resultatet att de misslyckades bedrövligt - även bland democrat-vänliga media.

Han verkade ofta förvirrad och omedveten om slutsatserna som hittades i hans egen 400-sidor långa rapport om rysk inblandning i valet 2016.  Mueller sade ingenting för att främja Dems. påhitt  om att kandidaten Donald Trump samarbetade med Ryssland eller hindrade att rättvisa skipades efter valet.
Ansträngningarna från den radikala Vänstern för att åtala Trump dog,  tillsammans med den lilla trovärdighet som Mueller hade kvar.

Under den första utfrågnings-rundan tycktes Mueller vara enig med ett antagande från den förvirrade democrat Ted Lieu om att utredningen avslöjade brottsligt hindrande av rättvisa,  som Trump skulle kunna åtalas för när han lämnade sin tjänst.
Lieu antydde att Trump inte åtalades på grund av Office of Legal Counsel:s  åsikt att en sittande president inte kan åtalas.  Det verkade vara dagens enda sensation och anti-Trump-media tog snabbt upp det.

Men Dems. miste även den lilla segern när Mueller öppnade den andra förhörsrundan genom att korrigera föregående antydan och sade att hans ämbete omfattade inte “att avgöra om presidenten begått ett brott.”
Som Dailywire.com noterade: "När förhandlingen utspelades, var det många kritiker över hela det politiska spektrumet som noterade Muellers till synes mentala oförmåga att försvara och förklara sitt arbete"

Den före detta Barack Obama-agenten David Axelrod beklagade att Muellers vittnesbörd var "väldigt, väldigt plågsam .”
MSNBC: s Jeremy Bash sade att Mueller “sög ur livet" i rapporten och "satte stopp för” ansträngningar för att åtala presidenten.

Trey Gowdy plockar isär förhöret:6 Kommentarer:

Berit sa...


Här förklarar Nunes hur vi har kommit till gårdagens cirkus.
https://www.youtube.com/watch?v=LFDnuMAT66U&feature=youtu.be

Argus sa...

Vissa som Donald Trump håller länge medan andra som Robert Mueller, Nancy Pelosi och Hillary Clinton tar slut fysiskt och mentalt. Demokraterna borde aldrig ha kallat en nergången man som Mueller.

Anonym sa...

Problemet var väl att socialisterna ville använda "Muller" till domsman för att få Presidenten inför "riksrätt" vilket Mueller vägrade.
En säger en nyhetsinstitution i Sverige har förmedlat länken till Tucker Carlson referat, nämligen newsvoice.se
Den socialistiska skandalen med den svenska "statsministern" Löfven inblandad i ASAP Rockyskandalen är mycket större här. https://www.youtube.com/watch?v=zKwRFa4VEis#action=share

Anonym sa...

Låt Nunes rensa ut träsket i Washington!!!

Anonym sa...

Berit,
Jag såg Robert Mueller vittna för kongressen en annan gång. Han är trött. På mig gör han ett intryck av att vara presenil - en slags Alzheimers light. 200 gånger kunde han inte svara på frågan och sedan skyllde han på att frågorna inte rymdes inom hans mandat (=lögn).
Han har tydligen överlåtit allting åt Andrew Weissman, som har erkänt sdåligt rykte och i princip en kriminell, som klätt sig i juristkläder. "Licence to lie" som åklagaren Sidney Powell skriver i sin bok. Nästa steg blir att stämma Andrew Weissman att vittna inför kongressen, han skulle i alla fall veta vad so stod i utredningen, eftersom det är han som skrivit den.
/SB

Berit sa...

Någon (minns inte vem) kallade förhöret för "elderly abuse." Democrat har fullständigt fallit platt "face down" och det ska bli intressant att se vad de klamrar sig fast vid.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.