09 juli 2019

Venezuela har ett allvarligt problem


Under lång tid har vi sett hur socialismen har förändrat landet.  Hur invånare i ett land med enorma oljereserver måste köa i flera timmar eller till och med dagar för att kunna tanka:  hur människor har tvingats dricka vatten från avlopp;  hur sjukvård har blivit obefintlig;  hur våldet sprids som en epidemi;  hur mängder  av hungriga barn lever på gatorna;  hur människor dödar och äter zoo-djur; 

Hur hästar och åsnor slaktas;   hur inflationen har gjort valutan värdelös;   hur aids har ökat;
hur Maduro Diet har gjort att venezuelaner har tappat i genomsnitt 11 kg. på ett år; hur även hotell ransonerar toalettpapper;  hur den socialistiska regimen tvingar sina offer att äta avföring;  hur myndigheterna kör över demonstranter;  hur partimedlemmarna dansar medan landet faller samman;

Hur venezuelaner kan arresteras för att baka bullar men brottslingar härskar på gatorna; hur även soldater tvingas rota genom soporna för något att äta;  hur soldater också stjäl getter till mat; hur en massgrav upptäcktes i Venezuelas största fängelse; hur det rikaste landet i Latinamerika har blivit det fattigaste landet på västra halvklotet.

Socialisterna rycker på axlarna och fortsätter att tvinga in oss på samma väg som Venezuela.  Man kan inte göra en socialistisk omelett utan att krossa några ägg.  Maduro har även drivit upp minimilönen!

Men kanske det socialistiska etablissemanget kommer att förändras,  nu när Venezuela har ett problem som även  BBC anser viktigt nog att rapportera om:
    Venezuelas transsexuella samhälle fruktar brist på hormoner
Detta är gripande:
    André Bellorín har fört en lång kamp för att få en kropp som matchar [hennes inbillade0 identitet.
    [Hon] har genomgått två operationer, en bitter konflikt med sin mamma och en dyr hormonbehandling i sin hemstad, Caracas, Venezuela.
    Men nu är hon rädd att [hon] kan förlora alla de framsteg som [hon] har gjort.
    "Mitt skägg har slutat växa på vissa delar av mitt ansikte och mina höfter växer igen", säger hon.
  Andrés kropp förändras för att [hon] inte tar de hormoner som [hon] behöver.

Om "André" inte får de hormoner [hon] behöver ", kan hon gå tillbaka till något som mer liknar en vanlig tjej. BBC medger att den "politiska krisen" (dvs socialistisk regimen) är skyldig.

 BBC är också upprörd över att Venezuela inte erkänner homosexuella kontakter som äktenskap eller ens som civila partnerskap.

Återigen siktade socialister in sig på en utopi och missade. Men nästa gång kommer de att få till det riktigt. 
Om det radikaliserade Dem-partiet i USA får sin vilja fram, kommer det att införa äkta socialism.
Då kommer Amerika att bli som Venezuela, förutom att här har vi många homosexuella äktenskap och transsexuell. 


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.