16 augusti 2019

Bekämpa knivbrott med rasistiska kycklingar

På grund av den enorma inflyttningen från den våldsamma tredje världen till Storbritannien har antalet knivattacker skjutit i höjden. Barn är ofta offren.
Från förra året:

Antalet barn 16 år och yngre som behandlas för sticksår i England ökade med mer än 60 procent under fem år, och det är ”oroande” att se att offren blir allt yngre.
Den största ökningen var bland 15-åringar, där antalet som behandlades 2016/17 ökade med 85 procent jämfört med 2011/12.

Äntligen har multi-kultisarna hittat en lösning:

Det brittiska inrikesministeriet har hittat en ny strategi för att begränsa antalet knivbrott genom att trycka upp meddelanden mot knivvåld på lådor med stekt kyckling i flera restaurangkedjor i England och Wales.
Kycklinglådorna har inspirerande berättelser om ungdomar som tar avstånd från knivbrott till förmån för glamorösa karriärer inom sport och musik.

Tyvärr har den här geniala planen drabbats av ett problem:
Framstående Labour-ledamöter av afrikansk härkomst säger att planen är rasistisk.
Shadow Home Secretary Diane Abbot kallade det en "rå, stötande och förmodligen dyr" kampanj som demoniserar hennes samhälle.

Enligt multikultis-religionen är det hädiskt att associera svarta med stekt kyckling. Vänstern var snabb att göra exakt det genom att anta att meddelandena på kycklinglådorna var ämnade för svarta.
 Detta tillät dem att gnälla att det är diskriminerande att notera att majoriteten av knivbrott begås av importerade "Färgade Personer”.

"Vad kommer härnäst”, undrade Tottenham MP David Lammy. “Knivfria vattenmeloner?"

“Det låter som du menar att det finns en demografisk överlappning mellan knivbrott och stekt kyckling," tweetade en medlem av den brittiska allmänheten.

Inte ens de mest komiskt ineffektiva, allmänna, säkerhetsåtgärderna håller för en granskningen av Tankepolisen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.