31 augusti 2019

Democrats ifrågasätter Trumps motiv


President Donald Trump meddelade att han avbröt en diplomatisk resa till Polen, så att han kan övervaka orkanen Dorian när den styr mot Florida, men Dems.  ser naturligtvis politiska motiv för storm-chefen.

Han hävdade att han stannar i USA "för att säkerställa att alla resurser i den federala regeringen är inriktade på den kommande stormen," och White House anställda var ivriga att påpeka att presidenten var hel-fokuserad på den kommande stormen - även om hans beslut, ännu en gång överraskade.

 Det är inte mycket en president kan göra förrän orkanen passerat och man uppskattat skadorna.
Trump reste till Camp David sent på fredagen och varnade Floridians att Dorians vindar kommer att vara "otroligt kraftiga.” Han förklarade att den federala regeringen är redo.

Men sedan var presidenten tillbaka i gamla hjulspår för att kritisera sina fiender.

Han använde flera re-tweets på fredagsmorgonen för att förklara sin tull-baserade strategi som går ut på att ha -eller inte ha - handelssamtal med Kina. Han kritiserade också General Motors - och hånade dem för att de “en gång var Jätten i Detroit,  men som nu är en av de minsta biltillverkarna där, för att de flyttat "stora anläggningar till Kina,
 (General Motors tillverkar den pansar-Cadillac som presidenter använder och som kallas ” The Beast. ”)

Men hans mest intensiva tweets handlade inte om förberedelser för en orkan utan om den senaste rapporten om James Comey.

"Den katastrofala IG-rapporten om James Comey visar, i de starkaste termer, hur orättvist jag och miljontals  fantastiska människor som stöder mig behandlades," tweetade Trump. "Våra rättigheter och friheter avskaffades olagligt av denna oärliga dumbom”

Han föreslog också att Comey bör åtalas och sade att han “har tur”, eftersom Attorney General  William P. Barr är så "rättvis och rimlig”.  Så många människor och experter som jag känner och studerat skulle ha tagit en helt annan kurs. ”

Presidentkandidater, lagstiftare och tidigare tjänstemän köper helt enkelt inte Trumps påståenden om att han skippar Polen för att hjälpa amerikaner när orkanen slår till.  De menar att detta är ett politiskt drag för att framstå som en som bryr sig.

Jag kan se framför mig rubrikerna om han rest till Polen som planerat:

President Trump ignorerar katastrofen i Florida för att spela golf i Polen….eller något åt det hållet2 Kommentarer:

Argus sa...

Han skickar tydligen Pence istället; "Vice President Mike Pence, speaking shortly before departing on a trip to Poland".

Anonym sa...

Hela socialistmedia hatar Amerika tillsammans med deras samhällsomstörtande skattefinansierade politiker.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.