18 augusti 2019

Ingen har 56 vänner ……


Det verkliga testet kommer att vara om Ghislaine Maxwell, (Epsteins tidigare försvunna väninna) också dör en mystiskt död,  nu när hon åtminstone har setts i Los Angeles.

Sedan pratas det också om att Jeffrey Epstein tillbringade flera timmar tillsammans med en mystisk vacker kvinna,  enligt en advokat som demonstrerar hur komplicerat det kan bli.
Ingen kan gå in och besöka någon i advokatrummen om de inte är advokat. Advokaten som berättar den historien vet det och försöker bara skapa rykten. Man måste ha en identifikation som jurist för att komma in .

I de nu offentliga domstolsdokumenten från ett ärekränkningsmål från 2015, inlämnat av Virginia Roberts Giuffre,  anklagade hon Ghislaine Maxwell för att rekrytera henne, som minderårig,  för att ha sex med Epstein, och hon sade också att hon träffade Bill Clinton och Al Gore på Epsteins ö.
 Hon anklagade inte dem för något brott.

 Så nu har vi också fadern till Global Uppvärmning  tillsammans med Epstein. Detta bekräftar bara att det fanns ingen chans i världen att Jeffrey Epstein skulle ställas inför domstol.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.