11 augusti 2019

Jeffrey Epstein är död. Någon som är förvånad?


Det tog inte lång tid - Epsteins död var väntad.  Det skulle aldrig bli en rättegång.
 Han nekades borgen efter att ha erbjudit sig att betala för vakter dygnet runt och bära ett GPS-armband.  Han nekades borgen för att man skulle säkerställa att han aldrig skulle ställas inför rätta. 

Enligt New York Post dog Jeffrey Epstein i sin fängelsecell efter att ha begått självmord och man rapporterar att en bår med en person som liknar Epstein rullades ut runt 7:30 på morgonen.

Den 66-åriga Epstein hade tidigare placerats under specialövervakning efter att i slutet av juli ha hittats ”nästan medvetslös” i sin cell med ”märken på halsen”. 
Så en person som står under speciell övervakning kollas inte förrän halvåtta på morgonen?
Dagens nyhetsrapporter är mycket misstänksamma.

Det uppenbara självmordet kom bara några timmar efter att en mängd tidigare förseglade dokument släpptes i ett fall som var kopplat till Epstein.
Ett av hans offer där sade att hon tvingades utföra sexhandlingar med högt uppsatta individer,  inklusive före detta Maine-senator George Mitchell (D) , före detta New Mexico-guvernören Bill Richardson (D), finansrådgivare Glenn Dubin och MIT-professor Marvin Minsky.

Virginia Giuffre, nu vuxen, hävdar att hon var en "sexslav" för Epstein från 2000 till 2002, och tillägger också  att hon tvingades ha sex med Storbritanniens prins Andrew och Harvard University
jusprofessor Alan Dershowitz.  Båda männen har förnekat dessa anklagelser. (Bloomberg)

Medan åklagare hävdade att Epstein äger två privata jetflyg, påstår hans advokater han äger ett privatplan och att han ”sålde det andra jetplanet i juni 2019." Med tanke på att han arresterades efter att ha återvänt från Paris i sin Gulfstream G550, antyder Bloomberg att Epstein sålde sin beryktade och bevisfyllda Boeing 272-200,  känd som ”Lolita Express” några veckor innan han arresterades.

Enligt flygloggen flög fd. president Bill Clinton på "Lolita Express" totalt 27 gånger.
"Många av dessa gånger hade Clinton sin Secret Service med sig och många gånger hade han det inte", säger den undersökande journalisten Conchita Sarnoff - som först avslöjade den tidigare presidentens omfattande flygningar på Epsteins "lolita express" i en 2010-exponering. 

Clinton hävdade i ett uttalande i juli att han bara gjorde "totalt fyra resor på Jeffrey Epsteins flygplan" 2002 och 2003, och att Secret Service var med honom hela tiden - vilket Sarnoff sade på Fox News var en total lögn.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Kommer Amerika nu att göra upp med Clinton/Obama samhällsomstörtande verksamhet en gång för all framtid?

Berit sa...

Inte i den här världen

Berit sa...


Lew Rockwell har en bra artikel om “How Epstein died”

://www.lewrockwell.com/2019/08/no_author/what-we-know-about-how-jeffrey-epstein-died/

Det finns mycket som luktar skunk i hela den här historien.
Något som jag undrar över och som jag inte sett ventileras är: “Var finns föräldrarna till dessa flickor?”
Om min 14-15 åriga dotter eller barnbarn skulle fraktas till en ö någonstans tillsammans med främmande män skulle jag skapa en jordbävning och det finns inga gränser för vad jag skulle göra.
Nästan alla föräldrar skulle göra samma sak, men jag har inte läst eller hört något om den sidan av saken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.