19 augusti 2019

Michael Moore gillar problemmakarna


Donald Trump är inte den enda som vill se Democrat Party representerat av den öppet ondskefulla gruppen som kallas The Squad - dvs. Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Rashida Tlaib, Ayanna Pressley.  Det är vad kollektivisten Michael Moore också vill:

"Låt oss hoppas att Alexandria och Rashida och Ilhan och kongresskvinna Pressley blir partiets ansiktet utåt eftersom då kommer vi att vinna," sade Moore till före detta topp-ankaret och lögnhalsen Brian Williams nuvarande värd på MSNBC  .

 ”Vi kommer att vinna med de människor som tror att klimatförändringarna är verkliga. Vi kommer att vinna genom att ställa oss bakom de människor som vill höja minimilönen och som kommer att kämpa för alla dessa saker som den amerikanska allmänheten vill ha. Det är 'The Squad.' De är kraften där ute."

Moore tror att dessa kallhamrade anti-amerikanska harpor kan locka till sig väljare utanför välfärdsberoende getton och universitet.

"Tja, först och främst har Michigan en lång historia, liksom Wisconsin och Minnesota, och övre Mellanvästern, av vad man kan kalla socialism eller demokratisk socialism ..."

Allmänna Val brukade leverera två olika sätt på hur vi stegvis skulle få en växande “Stor Regering”.   Nu står vi inför valet mellan en stegvis tillväxt av Regeringen eller att ta steget fullt ut till fullständig socialism av den typ som krossat Venezuela.

Trump vill ha The Squad främst och värst, eftersom de är kommunister och amerikaner kommer inte att rösta på  kommunister. 
Michael Moore vill ha dem där för att han tror att Amerika har degenererat till en plats där kommunister kan väljas. Om han har rätt är det kört och då spelar det egentligen ingen roll.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.