11 augusti 2019

Olaglig invandrare dödar fembarns-pappa


Tidigare i år gav CNN helt ansvarslöst, en intervju med en illegal invandrare som gömde sig för ICE i en “fristads-kyrka”  i Colorado.
  För en vecka sedan dödade samma invandrare en pappa till fem barn i en bilolycka,  därför att han körde vårdslöst och olagligt.  Som vanligt när dessa saker händer, hör vi ingenting från Media.

Enligt ABC-stationen, i Denver körde Miguel Ramirez Valiente, ( från El Salvador) av vägen på Hwy 83, över-korrigerade till andra sidan vägen och dödade Sean Buchanan.
 Fembarns-pappan var där denna morgon för att möta sin fru, så att de tillsammans kunde titta på det nya hus de just hade köpt.

Detta var inte Ramirez Valientes första brott (annat än att komma till landet olagligt).
ABC-stationen bekräftade att han hade en kriminell bakgrund, anklagad för vårdslöst hot år 2011, våld i hemmet 2016 och en DUI 2017, vilket gjorde att han miste körkortet.

För att ha tagit Buchanans liv anklagades han för vårdslöshet i trafik, återkallat körkort men kvarhölls inte av polisen.  För att göra saken värre hade hans villkorliga dom för DUI (“köra under inflytande”) förlängts dagen innan han körde ihjäl Buchanan.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.