30 augusti 2019

Trump skräder inte orden

Nu kan vi ta del av den mycket efterlängtade Horowitz-rapporten och den skönmålar inte Comey. 

Återigen har det visat sig att Dems. inte vinner något på en utredning. Och naturligtvis missar inte president Trump tillfället att säga vad han tycker.  Speciellt nu när Inspector General kraftigt kritiserat Comey för hans hantering av anteckningar som dokumenterade privata konversationer med Donald Trump.

Trumps första tweet slog huvudet på spiken.

Kanske aldrig någonsin i vårt lands historia har någon blivit mer grundligt utskämd och hudflängd än James Comey i den nyligen offentliggjorda Inspector General- rapporten. Han borde skämmas!

Som väntat dokumenterar rapporten Comeys partiskhet  och hans iver att hjälpa till i kuppförsöket mot Donald Trump.

 Fox News:
Rapporten dokumenterar många överträdelser av den tidigare FBI-direktören, inklusive att ge ett memo som innehåller oklassificerad information till en vän, med instruktioner att dela innehållet med en reporter, och underlåtenhet att meddela FBI, efter att han avskedades i maj 2017,  att han hade behållit en del av dokumenten i ett kassaskåp hemma.

Många kongressrepublikaner kalla Comey "oärlig" och hans handlingar “skandalösa”och de är en  indikation på "Obama Justice Department"-insatser för att "underminera” Trump.

"Genom att läcka hans konfidentiella kommunikationer med presidenten i ett försök att rädda ansiktet,  trodde Mr. Comey att han stod över DOJs regler " sade rep. Jim Jordan, R-Ohio, ledande medlem i House Committee on Oversight and Reform, i ett uttalande.
"Hans handlingar var skamliga och del av en större ansträngning inom Obama Justice Department för att undergräva president Trump."

För egen del zoomar Comey in på det avsnitt som säger att han inte läckte klassificerat material direkt till media - och han uppmanar sina kritiker att säga: ”Vi är ledsna att vi ljög om dig."

För den som orkar är rapporten här.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.