04 september 2019

Bernie Sanders är öppen för en "kött-skatt" för att rädda världen…

Under ett kampanjmöte i Myrtle Beach, SC, antydde Bernie Sanders att han kommer att överväga en köttskatt för att minska djurhållningen i USA - allt för att bekämpa klimatförändringar.De är inte bättre i Australien. Där stämmer en vegan , Cilla Carden, sin granne för att han grillar kött och fisk i sin egen trädgård.
"De har placerat [grillen] så jag kan känna lukten av fisk, allt jag kan känna är fisklukt.  Jag kan inte njuta av min trädgård, jag kan inte gå ut där, ” säger Carden

Uppdatering
 New York Post rapporterar att man planerar en Kommunal Grillfest för  Cilla Carden.

     Tusentals människor ska grilla utanför hennes hus och det kommer att bli gott om kött. Allmänheten är inbjuden och det kommer att bli fest utanför hennes hem och över 3 000 personer planerar att delta “to put some pork on her fork”

Festen är planerad till 19 oktober. 

2 Kommentarer:

Kattsand sa...

Det är inte bättre i Sverige, där föreslår någon på fullt allvar att vi skall vi bli kannibaler för klimatets skull: https://www.friatider.se/f-rslaget-i-tv4-ta-m-nniskor-f-r-att-r-dda-klimatet

Berit sa...

Hade de några frivilliga?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.