05 september 2019

CNN hjälpte Trump “Big Time”

I går kväll placerade CNN alla aktuella Dem.kandidater i rampljuset för att låta en grupp hippier, knäppgökar och andra underliga personer ställa frågor om klimat och miljö.

Här är en lärare som frågar Bernie Sanders om han kommer att främja abort av kärlek till planeten, för att begränsa befolkningstillväxten . Naturligtvis säger han ja, det kommer han att göra, särskilt i fattiga länder.Jag tänker inte lägga ut fler video-exempel på allt det trams som de övriga hoppfulla kläckte ur sig - ni kan hitta dem  här - men här är en sammanfattning.

Andrew Yang vill sprida surt regn för att kyla ner planeten. Amy Klobuchar vill tvinga kraftföretag att känna sig skamsna genom att tvingas säga vad de betalar för energi.
Kamala Harris vill tvinga oss att sluta äta kött och dödsstraff för de som använder ett plaststrå.
 Joe Biden vill ha skatt på koldioxid.
Andrew Yang säger att det bästa programmet är att regeringen köper våra bilar och "hjälper” oss att få en el-bil.
Pete Buttigieg hävdar att kampen mot klimatförändringar kommer att bli tuffare än andra världskriget.

Hela spektaklet visar vad Dem.s  kommer att göra om de ges fria händer. De kommer att förstöra  USA, energisektorn och ekonomin.

Jag har varit kritisk mot president Trumps ekonomiska tullar, men de är ingenting jämfört med den förödelse som demokraternas klimatpolitik kommer att göra mot vår ekonomi.
Ingen sund människa kunde lyssna till Dem.s och deras intervjuare i går kväll och tro att om de får kontroll över regeringen är det i detta lands bästa intresse.

CNN gjorde ett fantastiskt jobb genom att visa upp dessa människor på ett sätt som utan tvekan kommer att hjälpa Trump 2020.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.