18 september 2019

Dagsläget

Elizabeth Warren är den dem- kandidat som går framåt snabbast .  Joe Biden är fortfarande först med 31 procent men han och Elizabeth Warren har dragit ifrån de andra och hon är nu på andra plats med 25 procent; och det verkar som det mesta av arga Sanders förlust har gått till "Jag-ska-ta-mig-en-öl" Warren.

Bland de övriga har Andrew Yang  4%. Senatorerna Cory Booker och Amy Klobuchar vardera 2%.
Sju andra: O’Rourke, Delaney, Gabbard, Steyer, Bennet, de Blasio och Castro, har bara 1%.


1 Kommentarer:

Berit sa...

Joe Biden drabbades av en aneurysm (artärbrock) 1988. Kirurgen som opererade honom säger att händelsen inte borde hindra honom i jakten på presidentskapet.

Samma läkare sade också:
"Joe Biden av alla politiker i Washington är den enda som jag är säker på har en hjärna, för jag har sett den, Det är mer än jag kan säga om alla andra kandidater eller de anställda."


Jill Biden, Joes fru:
”Vår läkare sa till oss att Joe hade 50-50 chans att överleva operationen, Han sa också att det var ännu mer troligt att Joe skulle få permanent hjärnskada om han överlevde. Och om någon del av hans hjärna skulle påverkas negativt, skulle det vara den del som styr talet."

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.