30 september 2019

En Orangutang beviljas mänskliga rättigheter


Absolut Kollektivism kan endast uppnås stegvis. Det är därför som dess förespråkare kallar sig "progressiva." De har nu avancerat så långt att en orangutang ges mänskliga rättigheter.

Via BBC:

     En orangutang som tillbringade 20 år i ett argentinsk zoo flyttas till ett amerikansk djurreservat efter att ha beviljats samma lagliga rättigheter som människor.
 Advokater vann en stor seger för Sandra under 2014, när man argumenterade att hon olagligt hållits fången i Buenos Aires ...
     Sandra föddes i ett östtysk zoo och såldes till Buenos Aires 1995.
Människor födda i Östtyskland har förmodligen inte lika många mänskliga rättigheter som en orangutang.
 Nära toppen på listan över mänskliga rättigheter är yttrandefrihet. Sandra kan uttrycka sig genom att bajsa i handen och slänga det på vem hon vill.  Tyskar som klagar över en demografisk förändring kan få fängelse.

Jag undrar om Sandra har rätt att bära vapen?Men mänskliga rättigheter är inte rättigheter längre. Nu är de speciella privilegier som beviljas av regeringen, som tex. rätten att inte bli förolämpade om man tillhör en gynnad identitetsgrupp.

Apor är människor också. Snart kommer Kalifornien att ha en kvotering som dikterar hur många som ska sitta i styrelsen för varje företag..

Sedan kommer de att  bevilja mänskliga rättigheter till växter, som också är människor.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.