09 september 2019

Förbjud allt


Democrats har erkänt att deras hängivenhet till den globala uppvärmnings-bluffen faktiskt handlar om politik och inte klimat.  Men det ger dem en ursäkt att förbjuda allt.

De 10 presidentkandidaternas budskap är att de kommer att börja med att förbjuda rött kött, plastsugrör,  offshore-borrning, glödlampor, förbränningsmotorn, mänsklig fortplantning, naturgas, kol, olja, den lukrativa exporten av fossila bränslen, fracking, "kol" (dvs. CO2, som växtlivet kräver för att producera det syre som djurlivet behöver), kärnkraft (det enda rimliga alternativet till fossila bränslen), kolkraftverk som tillhandahåller en stor del av vår elektricitet (såväl som miljoner jobb, direkt och indirekt), och modernt jordbruk.
Listan är nog inte klar ännu!

"Det kommer att göra ont,” medger socialistdiktatorn Bernie Sanders.

 Att försöka genomföra Dems. vansinniga Green New Deal-agenda skulle leda till total ekonomisk kollaps, följt av mass-svält och våld.
Med tur skulle vi ockuperas och administreras av kommunistiska kineser, som åtminstone kan hålla lamporna tända och kanske ge oss lite att äta.

Det finns ingen chans i världen att något av de förbud som Dems. föreslår skulle ha en märkbar effekt på den globala temperaturen. Men det är okej, för global uppvärmning är inte ett verkligt problem.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.