10 september 2019

Hillary nummer två


Dem-aktivister i den första primärval-staten oroar sig för att om Joe Biden är partiets presidentval, kan han förlora valet 2020 av samma skäl som Hillary Clinton besegrades 2016.

Biden, 76, har konsekvent lett det proppfulla dem-fältets opinionsundersökningar,  delvis för att väljarna ser honom som den mest kapabla att besegra president Trump 2020.
   Cirka tre av fyra av dem-väljare som överväger Biden,  säger att han är den mest troliga att vinna över Trump enligt en CBS-undersökning som släpptes på måndag.

 Jill Biden,  Joes hustru, säger att väljarna bör rösta på honom även om de inte håller med om vissa politiska punkter,  eftersom "det viktigaste är att vi måste besegra Trump."

Men många väljare som deltog i New Hampshire Democratic statskonferens var skeptiska till att Biden är den mest valbara democrat och minns liknande påståenden som gjordes så långt tillbaka  som till Walter Mondale 1984, som nominerades då och förlorade.

”Biden är Hillary Clinton, nummer två. Han är en etableringskandidat, säger Katie Pederson, 28, som arbetar för ett callcenter och för södra New Hampshire University. "Jag tror inte att Biden kan slå Trump."

Mer här.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.