07 september 2019

Ignorera hans namn …..

…om du inte vill bli anklagad för att vara Islamophobe.

   
En mekaniker från American Airlines,  som anklagas för att ha manipulerat med navigationssystemet på ett plan,  planerat att flyga från Miami till Bahamas,  hade enligt uppgift avskedats från Alaska Airlines redan för ett decennium sedan, efter en serie prestanda-problem.

    Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani, 60, arresterades av FBI på torsdag och anklagades för att avsiktligt skada, förstöra eller inaktivera ett flygplan efter att ha fyllt ett rör under cockpiten med skum.

Alanis säger att han gjorde det för att få mer övertidslön.  Hans tidigare prestationsproblem inkluderade underhållsfel. Vid en tidpunkt var hans mekaniker-licens indragen av Federal Aviation Administration.
Alani verkar vara en missnöjd bråkstake.  Han har utan framgång stämt American Airlines för ”diskriminering.”

Alani föddes i Irak och blev amerikansk medborgare 1992 - för 27 år sedan. Ändå krävde han fortfarande en tolk när han fördes inför en domare. Assimilationen har gått långsamt, som det verkar.

Efter  9/11 och otaliga andra handlingarna av islamisk terror mot amerikaner,  kan man tycka att en man med ett namn som Abdul-Majeed Marouf Ahmed Alani,  som inte har brytt sig om att lära sig engelska och som upprepade gånger har saboterat underhåll av flygplan, inte skulle anställas igen. Men ingen vill ha diskriminerings-stämpeln på sig.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.