24 september 2019

Mental kris för Multi-kultisar


En lustigkurre i en liten stad har skapat kognitiv dissonans i Elizabeth Warrens land: (Winchester, Massachusetts, folkmängd 20 000). Det behövdes bara fem ord, en jet-skrivare och lite tejp.

Winchester TV-rapporterar:  Någon har satt upp flygblad runtom i stan.  Det störde en kvinna så mycket att hon rapporterade det till polisen. Det var också "störande" för andra invånare.
Segmentet avslutas med att reportern säger att ingen har förklarat vad orden betyder.

Det är uppenbart vad skyltarna betyder. De menar att multikulturella invånare lider av intellektuell schizofreni orsakad av deras politiska korrekthet (MPC).
De vägrar att tänka förnuftigt.
TV-sändning intervjuade chefen för det lokala multikulturella nätverket. Hon visste exakt vem som var målet: Det Multikulturella Nätverket.

.Skaparen av meddelandet gjorde dem för att få denna reaktion.Visar den här videon en felaktig bild av islam?


Dessa skyltar är billiga att producera. Man kan dra ut dem på sin egen skrivare,  även om det finns ett problem med det: De tryckta bladen kan spåras till en specifik skrivare.  Men det skulle kosta mycket pengar och mycket tid.
   Om många människor engagerar sig i att göra det, skulle det inte vara möjligt för den lokala polisen att spåra dem, förutsatt att den lokala polisen vill, vilket polisen i Winchester inte vill göra.
   När allt kommer omkring bryter de inte mot någon annan lag än att man inte får annonsera på statens skyltar. 
Detta är yttrandefrihet, inte hat-tal.

Fast den som tänker göra det bör nog ha på sig plasthandskar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.