27 september 2019

Res hem Greta

Jason Siler konstaterar att Greta Thunberg är arg på fel människor och på fel saker. Hon borde ta hans råd och åka hem:

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
det är inte Greta Thunberg själv som har startat denna skolstrejk. Det är inte ens hennes idé. Hela idén kom från vuxna människor, Bo Thorén och Ingmar Rentzhog, som har ett rent ekonomiskt av fossilfri energi.
De satt på idén om att försöka få detta till en ungdomsrörelse i flera år eftersom unga människor är så lättlurade och tänker med hjärtat, men inte med hjärnan. Hela idén om att barn skall skolka från skolan om inte vuxna gör som de säger kom från Bo Thorén, som längr funderade hur han skulle gå tillväga. Slutligen kontaktade han Malena Ernman som är operasångerska och tillika en känd vänsteraktivist och förslog att han skulle använda sig av hennes dotte, Greta Thunberg för detta ändamål - vilket mamman sade ja till. Det var dock känt sedan tidigare att denna flicka hade stora psykiska problem och tidvis åkt fram och tillbaka till olika psykkliniker. Och att det förhåller sig så förstår alla som ser Greta Thunberg uppträda.
https://www.youtube.com/watch?v=P9sNMY1vIAo&fbclid=IwAR2-wuJlGGlos7afCtadk1eD87AD1_NKCIlcUkLMgPJ4mBxSj3x13GtO_6w&app=desktop
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.