20 september 2019

Som man bäddar…


San Francisco har länge kämpat med problem med mänskligt avfall och sprutor på gatorna i Tenderloin-distriktet, där många missbrukare och hemlösa finns.

Staden inrättade offentliga toaletter och förra året anställde man 6 personer  - en “poop patrol” -  för att rensa upp avföring och man kommer att anställa en person som ska plocka upp sprutspetsar.
Det finns också kartor att tillgå så att turister kan undvika de värsta områdena.

Många av sprutorna kommer från själva staden. Hälsoavdelningen delar ut uppskattningsvis 400 000 rena sprutor per månad genom ett program som är utformat för att minska risken för HIV och andra infektioner för drogmissbrukare, som annars använder varandras förorenade nålar.

Nu hotar Trump att straffa San Francisco,  därför att de förorenar miljön.
Han sade att "enormt mycket föroreningar” rinner ut i havet på grund av avfall i stormavlopp, särskilt med hänvisning till alla använda sprutor.
"Det är en fruktansvärd situation -  i Los Angeles och i San Francisco," sa Trump  "Och EPA (Environmental Protection Agency ) kommer att ge San Francisco ett påpekande om det snart.
Det är allvarligt ... De måste städa upp.  Vi kan inte låta våra städer gå åt  helvete. "

   Vänstern älskar EPA därför att de skyller alla föroreningar i hav och på land på oss vanliga skötsamma människor, men nu kommer Trump och påstår att det är avföring, sprutor, sjukdomar i Los Angeles och Kalifornien, som smutsar ner oceanerna och våra omgivningar.

Borgmästaren och guvernören hackar på Trump och tycker att han är elak och en riktig buffel.
 “Vi tänker inte följa hans lagar om immigration och bostadslösa “ -
de kan ju inte medge att deras hemlösa förorenar  - oh nej, alla i Kalifornien är mycket medvetna om miljön.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.