13 november 2019

Day Ett - William B. Taylor och George Kent


Dagens enda, stora händelse är att The House Intelligence Committee kommer att börja hålla offentliga förhör för att åtala president Donald Trump -  klockan 10:00 EDT.

Utfrågningarna har noggrant utformade manus och är organiserade och planerade.
Dag 1 börjar med ambassadör William Taylor och biträdande sekreterare George Kent. För att stödja Dems.  ansträngningar kommer alla stora TV-kanaler att sända  händelsen live och ge sina egna tolkningar och spekulationer om dramat.

Ordförande Adam Schiff har hotat med allvarliga straff om någon medlem av Congress talar offentligt om att CIA hjälper till att organisera "whistleblower” -insatsen.

Taylor är för närvarande chargé d’affaires för U.S. State Department i Ukraina. Kent är biträdande sekreterare i Europeiska och Eurasiska byrån vid U.S. State Department.
   Båda dessa tjänstemän sticker inte under stol med att de tycker illa om president Trumps utrikespolitik, som de hoppas kommer att leda till att han blir avsatt.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.