06 november 2019

Det är tydligen inte okey

FBI undersöker "hatfyllda flygblad" som hittades på Western Connecticut State University campus ... universitetets tjänstemän rapporterade omedelbart flygbladet till statspolisen som hänvisade meddelandena till FBI-kontoret i New Haven.

 "Det är okej att vara vit" var meddelandet.

Universitetets rektor Clark kallade händelsen föraktlig, helt oacceptabel och motbjudande och lovade att skolan skulle straffa den som var ansvarig, inklusive relegering om elever var inblandade och till och med ta dem till domstol.

Jag är både chockad och oerhört ledsen över detta sjuka och upprörande beteende, särskilt eftersom vårt universitet har arbetat så hårt för att vara ett varmt, mångsidigt och omtänksamt samhälle för alla, oavsett ras, färg, kön, sexuell läggning / identifiering, funktionshinder och ålder, ”sa Clark. "Alla medlemmar i vårt samhälle ska känna sig trygga och säkra på universitetet."

1 Kommentarer:

robban sa...

det logiska är ju att sätta upp lappar med att det är ok att vara svart eller vilken som helst etnicitet-lappar lite htbq-lappar och se om de får sitta kvar om man vill pissa lite i mysstacken så kan man hinka upp ett gäng lappar att det är ok att vara"valfri religion".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.