30 november 2019

Det fattas bara en liten svart mustasch


Vi trodde att ingen någonsin skulle kunna skada Tyskland värre än Hitler, men sedan kom Angela Merkel.
Hon  importerade under ett år över en miljon människor från misslyckade samhällen - överväldigande muslimska och mestadels personer som inte kan assimileras.
Ifall att det fortfarande finns några tyskar som är motiverade att försvara vad som finns kvar av deras land innan hon kan avsluta sitt jobb,  måste hon hindra dem att prata om vad som händer.
Hennes retorik om att stoppa yttrandefrihet är verkligen Big Brother.

“Detta hus kommer och måste motsätta sig extremt [dvs oliktänkande ] tal. Annars kommer vårt samhälle inte längre att vara det fria samhället det var.Åhörarna applåderar lydigt för denna globaliserande förrädare. Patetisk. Den politiska klassen i Europa har blivit förrädare .
 Och minst 50% av allmänheten i Väst har svalt denna idiotiska idé om multikulturell utopi.  Så dessa politiker fortsätter att vinna val, och de fortsätter att bilda förrädarregeringar.
Européerna har inte ens modet att rösta bort dem.  Europas framtid kommer att bli ett helvete och européer har gjort allt de kan för att förtjäna det.

1 Kommentarer:

A. Knute sa...

Precis! Detta är vad det handlar om, att hindra folk att prata om vad som händer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.