23 november 2019

“Du tronar på minnen från fornstora dar då ärat ditt namn flög över jorden”

Det var länge sedan. Nu ser jag fler och fler artiklar där Sverige beskrivs som det land som verkligen misslyckats med sin invandringspolitik.


Fån Gatestone Instituts artikel “Sweden: The Price of Migration.”

“2013 sade Stefan Löfven, som har varit premiärminister sedan 2014, att han skulle se till att Sverige år 2020 skulle ha den lägsta arbetslösheten i EU. Det kommer uppenbarligen inte att hända.

Den oproportionerligt stora tillströmningen av människor som inte har utbildnings eller språkkunskaper för att arbeta i svensk ekonomi kan aldrig bidra till att landet skulle få den lägsta arbetslösheten i EU.

Som tidigare rapporterats av Gatestone exemplifierar den lilla svenska staden Filipstad den plats där tillströmningen av icke-västerländska migranter - några av dem analfabeter med liten eller ingen utbildning -  vilket har inneburit att arbetslösheten i den gruppen är 80%: de är beroende av kommunens sociala välfärdsprogram för sin försörjning.

Enligt Aftonbladet har åtta av de tio kommuner som fått flest asylsökande 2015 högre arbetslöshet än det nationella genomsnittet, och i alla tio kommunerna är det en högre andel av befolkningen som lever på bidrag. "

Hela artikeln här!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.