27 november 2019

E-post orsakar global uppvärmning


“Data" om global uppvärmning skapas av bluffmakare antingen genom falska modeller eller rent påhitt och nu får vi lära oss detta:
   "Genom att avstå från att skicka ett mindre nödvändigt e-postmeddelande per dag kan man minska Storbritanniens koldioxidavtryck med 16 000 ton per år, enligt forskning."

 Den forskning som det syftar på, fann att vuxna i Storbritannien skickar cirka 11 onödiga e-postmeddelanden varje dag, med bara ett eller två ord som "tack" eller “OK” men det bidrar till en del av Storbritanniens koldioxidutsläpp.

    Den energi som krävs från e-post-servrar, nätverk och system som Cloud under ett år, påstås skapa utsläpp som motsvarar 81 152 flygningar till Madrid.

Detta innebär en förändring i den globala temperaturen på cirka 0,000 ° C.  Men om så mycket koldioxid verkligen produceras uppskattas det av grödor och skogar.

E-post tillåter praktiskt taget omedelbar kommunikation mellan individer över hela världen och det är därför som kollektivisterna vill begränsa det, precis som de vill begränsa vapen och bilar.
Därför orsakar e-post klimatförändringar.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.