06 november 2019

Hur ska Thunberg ta sig hem?

Återigen måste den svenska klimatkrigaren, Greta Thunberg. fatta livsviktiga beslut.
 Hon anlände till Amerika för mindre än två månader sedan för att skämma folket på den här  slarviga, slösaktiga kontinenten,  och nu är hon plötsligt strandsatt utomlands omgiven av mycket rika Hollywood-arroganta hycklare och finansierad av farbror George Soros, men hon kan inte ta sig hem.
För att göra saken värre har hon upptäckt att klimatmötet där hon skulle delta i Sydamerika har plötsligt flyttats till Spanien! Hon kan inte ta sig dit och besättningen som hon seglade med har flugit tillbaka till Sverige!

Vad ska en 16-årig svensk tjej göra i ett land som det här,  där folk inte ens tar sig till närmaste lokala kiosk utan en bil. Hur tar hon sig till Spanien?

Det visar sig att det inte finns någon lösning än så länge.  Hon har bett om hjälp på sociala media.   Leonardo erbjöd sitt  bensinslukande privata jetplan,  men hon tackade nej.  Många Vänsterister har erbjuder liknande lösningar, men inget av deras privata plan körs på solenergi, hamsterhjul eller goda avsikter. Kanske någon kan kontakta Michael Phelps och fråga om han kan simma med henne till Spanien.

Dilemma, dilemma men här är lösningen:


4 Kommentarer:

elina sa...

Läste att spanska Regeringen vill hjälpa henne. De har tydligen inget viktigare att göra.

Berit sa...

Flyga henne?

elina sa...

Kanske kan de bistå med några som ror?

Polly Ester sa...

Hur mycket schampo och vatten går åt att tvätta hennes långa hår?
Jag tycker hon ska raka av sig allt hår, miljövänligt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.