27 november 2019

Inte lätt att hänga med


Socialister är så kreativa när det gäller språket - som tex. när AOC förklarar att “gratis saker”
 nu är “allmänna rättigheter”.  De har beslutat att "patriotism"  är "nationalism" och detsamma  som att vara en nazistisk brunskjorta.  Men att vara en svartklädd Antifa som bränner ner byggnader är OK.
Manliga och kvinnliga pronomen har blivit hatord.  Kön blev genus men nästa vecka kan det vara något annat och då blir ordet du använde ett hatord.
"Neger” på 1960-talet var OK och "svart" var en förolämpning. Sedan blev svart OK och neger var en förolämpning.
N-ord är nedsättande och kan inte ens användas i litteratur från 1800-talet, som i Huckleberry Finn,  fast de inte var nedsättande då.  De är bara OK när de används i hip-hop-låtar som sjungs av svarta.

The American Medical Association (AMA), använder nu uttrycket "gravida människor" istället för "gravida kvinnor" eftersom låtsas-män, som faktiskt är kvinnor,  behöver damtoalett och tamponger och alla vet att riktiga män inte blir gravida.
Utbildning om fördomar (omskolning) är nödvändigt vid universiteten, men bara vita kan vara rasister och skyldiga till tankebrott enligt Democrats och  Socialister.
Eftersom hatbrott numera är så sällsynta behöver man hitta på dem på platser och i upplevelser som ingen någonsin sett eller tänkt på.

Alla på universitetsnivå lär sig att “underförstådd partiskhet" är en del av den mänskliga naturen,  som en slags arvssynd, och därför måste alla rena sina sinnen från denna ondska - som ett kristet dop, men mycket mindre heligt och utan något löfte om himlen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.