09 november 2019

Jätteläskig väggmålning av Greta Thunberg

Greta Thunberg har uppnått status som profet eller helgon i den sjuka religion som skapats av de globala Miljömarxisterna.
 I San Francisco lägger man sista handen vid en läskig jättestor väggmålning som tonar upp sig över 10 våningar nära Union Square - så att hon kan dyrkas.Vad som saknas är en pratbubbla som kommer ut ur hennes mun:  "HUR VÅGAR NI”

NOQ-rapport kommenterar:


   "De av oss som förstår riskerna med klimatförändrings-hysteriet inser vansinnet i en rörelse som tar ledtrådar från en tonåring, som inte förstår vetenskapen eller konsekvenserna av sina handlingar."

Men den globala uppvärmnings-bluffen handlar om kontroll, inte om vetenskap. Sannolikheten att ett gigantiskt porträtt av Greta Thunberg kommer att hindra klimatet från att fluktuera är lika stor som någon av de åtgärder som alarmisterna har föreslagit.

Marxisterna älskar sina ikoner. Kina har jättebilder av Mao, Kuba av  Che Guevara, Venezuela har sin Hugo Chavez och nu får vi Greta Thunberg.

Update:
Roliga kommentarer på Twitchy.

2 Kommentarer:

elina sa...

Kyrkan /den fd svenska Statskyrkans representanter anser att hon är sänt från Gud. Så illa är det med de som borde vara vuxna.

Berit sa...

BabylonBee skriver:

En ny väggmålning i centrala San Francisco,av den svenska tonårsklimat-aktivisten Greta Thunberg, har en överraskning för förbipasserande. Hennes ögon är utrustade med kraftig laser designade för att hitta och förstöra koldioxid-producerande fordon på gatorna nedanför.

https://babylonbee.com/news/greta-thunberg-mural-equipped-with-laser-eyes-that-shoot-at-suvs

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.