08 november 2019

Många krokar i långdansen


Mark Zaid, advokaten för den anonyma informatören,  rapporterade redan 2017 att kuppen mot en lagligt vald amerikansk president hade startat.  Nu gällde det bara att dikta ihop ett brott. Så gick det till när Democrats  försökte tillintetgöra presidenten vi valde.
Brottet?
Han besegrade deras hemska, fruktansvärda, olämpliga kandidat - det var inte rättvist - han var ju inte ens en politiker.
Det räckte för att dra med sig de dumma, oärliga och självgoda

Glenn Beck är alltid duktig på att klargöra.

”Demokrater och media arbetar övertid för att övertyga det amerikanska folket att om man avslöjar namnet på Ukrainas “whistleblower” kommer hans liv att vara i fara från de på “högersidan”.
Men det är faktiskt de konservativa som vill att han ska leva för att kunna vittna. Om hans liv hotas är det från de till Vänster.

Varför?
"Han är nyckeln till alla deras hemligheter. Han känner till all korruption som har gjorts i Ukraina av Joe Biden, President Obama, James Comey, John Brennan, Adam Schiff och fler.
Han vet allt om Fusion GPS, Hunter Biden och Burisma. Så om någon grupp vill att “Whistleblower”ska försvinna är det de till vänster.  Denna informatör befinner sig i samma situation som Al Capones revisor var för decennier sedan. Och det är inte en bra plats att vara i."

Och här ser vi hur oerhört ledsna Dems. är:0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.