08 november 2019

Michael Bloomberg blandar sig i leken

 New York Citys fd. borgmästare Michael R. Bloomberg överväger återigen att försöka bli USAs president.
Han säger att han är orolig för att den nuvarande gruppen av democrat-utmanare inte kommer att kunna besegra president Donald Trump.

“Baserat på hans tidigare prestationer, ledarskap och hans förmåga att förena människor för att driva förändring kan Mike ta upp kampen mot Trump och vinna, säger hans rådgivare.

"Han kommer inte att lyckas -  jag tror att han kommer att skada Biden "sa Trump till reportrar vid White House. "Det finns ingen jag hellre skulle vinna över än lille Michael."

Warren tweetade "Välkommen till loppet" och föreslog att Bloomberg tar sig en titt på hennes skatteplan för miljardärer.

Bloomberg är en auktoritär person av samma kaliber som kommunistdiktatorer.
   Hans regeringstid som borgmästare i New York präglades av jihader mot cigaretter, salt, skjutvapen, transfetter, soda, soppa, matdonationer, barnmat, rulltrappor, hörlurar, Styrofoam, tomtebloss, sodavatten och kol.

Här är en video som visar hur lite han vet - 2nd Amendment har inget att göra med rådjursjakt.
 Och den som inte förstår skillnaden mellan auto och semi auto ska inte diktera för resten av oss laglydiga personer vad de kan och inte kan äga.Själv håller han sig med beväpnad livvakt och ursäktar det med att han är en välkänd och något polariserande offentlig person och hans rikedom kan göra honom till ett mål för kidnappare. Han har också fd. poliser anställda, vilket gör det okey att de bär vapen -  åtminstone i hans ögon.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.