20 november 2019

Vi visste att det skulle hända, vi bara lät bli att tala om det

Gates of Vienna skriver: 

I mer än ett decennium har Sveriges härskande klass - inklusive politiska ledare och media - förnekat att det finns några problem i landets förorter orsakade av massimporten av invandrare från tredje världen.  Förutom problem orsakade av WAYCIST-svenskar förstås.

Nu verkar det som om sanningen om kulturell anrikning har blivit så uppenbar att den inte längre kan förnekas. Det svenska medieinstitutets svar? ”Vi visste hela tiden att saker och ting skulle gå åt skogen; vi glömde bara att tala om det för dig. ”

Sedan har man en översättning av denna artikel av Lena Melin

 Aftonbladets Lena Mellin uppger nu att det länge varit allmänt känt att det skulle "gå åt helvete" i förorterna. Den 64-åriga vänsterjournalisten uppmanar Sveriges politiker att "skämmas".

"Alla partier, möjligen med undantag av Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna som knappast påverkat verkligheten på den här punkten, borde skämmas", skriver Lena Mellin i en krönika.
Enligt henne har politikerna "i stort sett negligerat utvecklingen i vissa av våra förorter" trots att "alla visste att det skulle sluta i katastrof".

Lena Mellins mästrande tonläge, som alltså helt riktas mot politikerna och inte mot medierna, har dock väckt kritik.

"Otroligt! Lena Mellin, en av de främsta förespråkarna för massinvandring och mångkultur av journalisterna, en av de värsta SD-hatarna, påstår att 'man vetat i åratal' att det skulle gå åt helvete", skriver exempelvis den före detta SD-toppen Ted Ekeroth på Twitter.

2 Kommentarer:

elina sa...

Mellin vänder kappan efter vinden. Hon har hyllat S och deras politik åratals men nu börjar lögnerna bli besvärande, ingen tror på det längre.

Polly Ester sa...

Mellin fyller 65 om några dagar. Pension?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.