28 december 2019

Alarmister varnade: Miljoner döda, Kärnvapenkrig, Översvämmade städer år 2020

Enligt experter kommer klimatförändringar att resultera i ”miljoner” dödsfall, stora europeiska städer översvämmas, kärnvapenkrig och globala miljöupplopp ... allt inom de närmaste fem dagarna.

Det beror på att dessa experter gjorde förutsägelsen 2004 och sade att allt detta skulle hända fram till 2020. Det är bara fem dagar kvar!
     "Klimatförändringarna under de kommande 20 åren kan leda till en global katastrof som kostar miljoner liv i krig och naturkatastrofer," rapporterade vänstertidningen The Guardian den 22 februari 2004.

     ”En hemlig rapporten, undertryckt av USA: s försvarschefer och presenterad av The Observer, varnar för att stora europeiska städer kommer att dränkas under stigande hav när Storbritannien störtar in i ett" sibiriskt "klimat år 2020. Kärnvapenkonflikt, torka, hungersnöd och omfattande upplopp kommer att bryta ut över hela världen,

Alarm- dokumentet fortsatte med att hävda att nationer skulle använda sig av kärnvapen för att skydda  matförsörjning;  en situation som skulle "föra planeten till randen av anarki."

Författarna till rapporten, Peter Schwartz och Doug Randall, hävdade också att den "katastrofala" bristen på vatten och energiförsörjning år 2020 kommer att bli allt svårare att övervinna, och orsaka omfattande" missväxt ”och" hungersnöd ”vilket i sin tur skapar krig.

Så uppenbarligen har Storbritannien bara fem dagar kvar innan de får ett "sibirskt klimat" och miljoner människor kommer att dö i ett enormt blodbad som orsakats av global matbrist och torka.

Eller alternativt har så kallade ”klimatexperter” visat sig ha spektakulärt fel på alla sätt, från Paul Ehrlichs förutsägelse om miljoner dödsfall pga. hungersnöd på 80-talet, till Al Gores absurda påstående att Arktis skulle ha ”isfria” somrar 2013 .

Precis som den "hemliga rapporten" som förutspådde den globala katastrofen fram till 2020, hände ingen av det.

1 Kommentarer:

skepparn sa...

Idag läser jag att 50 personer dött i Indien. Av kyla...
Lite mer CO2 och de hade överlevt.
Kanske...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.