11 december 2019

How dare you!

President Trumps son har ifrågasatt TIME:s beslut att utse Greta Thunberg till Årets person och noterar att det finns ett betydande antal ”andra” som också kämpar för sina liv ...

     “Time utelämnar Hong Kong-demonstranterna som kämpar för sina liv och frihet för att uppmärksamma en tonåring som används som marknadsförings-gimmick. Hur vågar ni?”

Person of the Year  (kallades Årets man eller Årets kvinna fram till 1999),  är en årlig tradition av Time Magazine att profilera en person, en grupp, en idé eller ett objekt som " för bättre eller sämre ... har gjort mest för att påverka årets händelser
 "Årets man" började 1927, med Charles Lindbergh

Många måste ha hoppats på att "The Whistleblower" skulle krönas, men istället utnämndes 16-åriga  klimat-alarmisten Greta Thunberg. 

Utnämningen kommer en dag efter att Brasiliens president Bolsonaro kallade tonårsflickan en “snorunge” pga.  hennes kommentarer om skogsskövling i Amazonas.

 Retoriken trissas upp i media varje vecka:

       LA Times: ”Att överleva klimatförändringarna innebär ett slut på att bränna fossila bränslen.
 Förbered er på uppoffringar”
     The Guardian skriver: "Världen är allvarligt oförberedd för effekterna av klimatkrisen."

Och Greta är skräckpropagandans ansikte!

Jag är inte ensam om att anse att det som Gretas föräldrar gör mot henne är på gränsen till barnmisshandel.Det senaste på bloggar i Europa är detta foto nedan av Greta Thunberg och hennes mamma som visar hur de lever över normal europeisk levnadsstandard och sitter i eleganta, lyxiga stolar.

Gretas tal verkar vara skrivna av Jennifer Morgan från Greenpeace. De använder  Greta som språkrör för sin marxistiska agenda:
Vår biosfär offras så att rika människor i länder som mitt kan leva i lyx. Det är många som lider och betalar för den lyxen för ett fåtal ”


3 Kommentarer:

elina sa...

Häller med dig. Barnmisshandel.Boken modern skrev är gravt förtal även om en del vore sant. Man behandlar inte sina barn så.

Anonym sa...

Hade jag psykiskt misshandlat mitt barn i samma omfattning som makarna Ernman gjort hade "socialisterna" hämtat "Greta"och vi hade aldrig sett henne mer!

Berit sa...

Exempel på andra personer som fått denna utmärkelse genom åren;
Stalin, Merkel, Hitler, L.B Johnson,Påven Francis

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.