12 december 2019

Ingen Partiskhet


Inspektor General Michael Horowitz sade i (IG)-rapporten att det inte fanns någon partiskhet i FBI: s metoder och beteende.  Okey!  Men det framgår också att Obama-administrationen spionerade på Trump-kampanjen och använde en falsk dokumentation som drivits fram av Clinton / Democratic National Committee för att få en FISA-order som sedan användes på ett felaktigt sätt.

Horowitz kritiserade FBI för att de begått allvarliga misstag under utredningens gång,  särskilt när man utredde Carter Page - en tidigare Trump-kampanjrådgivare. FBI gjorde 17 allvarliga fel eller underlåtenheter i utfärdanden som krävde domstolens godkännande för att man skulle få övervaka Page förehavanden.
Sjutton allvarliga misstag (och många fler mindre), och alla gjorda av Democrats.  Men det var ingen partiskhet.

Så, vi förväntas tro att det inte var någon partiskhet, men någon är skyldig Trump en ursäkt för de groteska lögnerna de spridit.  Någon måste be om ursäkt för att de - med hjälp av Media - bedragit  hela landet. Någon måste be om ursäkt för att vi har utsatts för alla dessa lögner i 3 år i deras "no bias" -kampanj för att ogiltigförklara valet 2016 och stjäla rösterna från 60 000 000 människor. Kommer att tänka på Schiff och Pelosi, men naturligtvis var det ingen partiskhet där.

Men allt detta började under Obama-tiden. Han drog igång det hela.   Ja, valet påverkades,  men det kom från White House, som leddes av världens mäktigaste man, och det var inte Putin.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.