04 december 2019

Klimatkrisen handlar om "koloniala, rasistiska och patriarkala system för förtryck"


Först ändrade de "global uppvärmning" till "klimatförändring", eftersom folk började märka att det inte är märkbart varmare, trots deras omstörtande förutsägelser. Nu har människor börjat inse att klimatet alltid förändras, oavsett om vi underkastar oss MiljöVänsterns krav. Så det är dags för en ny revidering av Newspeak Dictionary - global härdsmälta  "" klimat kollaps, "och" bränd jord. "

Vi hörde det tidigare från AOCs före detta stabschef Saikat Chakrabarti. Nu hör vi det från Saint Greta själv.  Hysterin om "Klimatförändringar"  handlar inte om att ändra klimatet.  Det handlar om att förändra oss människor.  Det handlar om att använda vädret som ett svepskäl för att införa totalitär kontroll.
Det går lättare om man kan skrämma oss med någonting.

Från ett nytt offentligt uttalande som sägs komma från Greta Thunberg:

"Klimatkrisen handlar inte bara om miljön. Det är en kamp för mänskliga rättigheter, rättvisa och politisk vilja. Koloniala, rasistiska och patriarkala förtrycks-system har skapat och drivit det. 
Vi måste demontera dem alla."

Vår historia, ekonomiska system och  familjestruktur måste bort.  Endast en total omvandling av det mänskliga samhället, som innebär utplåning av friheten,  kan göra vädret perfekt.
Att ignorera klimat-struntet är inte ett alternativ för det säger Greta.

Hon vägrade att flyga tillbaka till Europa från USA, utan seglade istället över Atlanten på en yacht för att inte att släppa ut kol genom att flyga.
Tyvärr för Thunberg måste båtens kapten dock flyga till USA för att komma till båten.
Nikki Henderson, den 26-åriga kaptenen på den 48 fot katamaranen La Vagabonde, flög till USA från Storbritannien för att segla Thunberg 3.500 mil från USA till Portugal.
Som ett resultat noterade flera brittiska nyhetsrapporter att den 16-åriga flickans resa tillbaka till Europa - för ett klimatmöte i Madrid  - hade ungefär samma koldioxidutsläpp som om hon i stället flugit själv.

Dessutom är båten hon transporteras i en riktig miljöbov,  åtminstone enligt Miljömupparnas sätt att bedöma.
Outremer Yachting 45 Catamaran har en enorm 672 liter  dieselbränsletank, som driver två Volvo Diesel Sail Drive-motorer. Outremer 45 har också en uppvärmd toalettsits för det är kallt på Atlanten denna tid på året.
Marinmotorer drivs också med” low-grade” bränsle och avger mycket mer föroreningar än en bil.

Så Greta, ta ditt irriterande, självbelåtna, stroppiga själv till Kina och skäll på dem eftersom de är de verkliga förorenarna.


3 Kommentarer:

elina sa...

Nästa gång jag vandrar utomlands ska jag säga att jag är finne (föddes som så) i stället svensk för nu börjar svenskar bli mer än löjeväckande och dessutom vår kriminalitet är på topp. Dock bara 2 döda i natt och en bostadssprängning så det var ganska lugnt.

Anonym sa...

Den här fann jag häromdagen:A LETTER FROM A CONSTITUENT ABOUT HOW HE ADVISED HIS TEENAGE DAUGHTER ON ‘CLIMATE CHANGE’:
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/letter-how-to-advise-a-teenage-daughter-on-climate-change/

Berit sa...

Mycket bra: “Som man bäddar bör man också få ligga”

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.