22 december 2019

Nike får vad de förtjänar

Nike har gjort sig känt sig som ett aggressivt vänsterpolitiskt bolag genom att betala den amerika-hatande, svarta fotbollsspelaren Colin Kaepernick för att vara deras offentliga ansikte. Men ingen med pengar undgår att bli plundrad hur inne de än är.

Det kunde inte hända ett mer passande företag
    En transgender, före detta Nike-entreprenör, påstår sig ha blivit utsatt för trakasserier och söker ersättning med 1,1 miljoner dollar från jätteföretaget. 
    Enligt en anklagelse i en civil rättegång som lämnades in denna vecka diskriminerade Nike datoringenjör Jazz Lyles, som identifierar sig som transmasculine och föredrar pronomen de / dem / deras. Klagomålet lämnades in till Multnomah Circuit Court i Oregon.

Utmärkt val av plats. Multnomah County i Portland är ett centrum för Vänsterkust-råttor.
Lyles hävdar att han var "felkönad” - dvs  tilltalad med hänvisning till biologiskt korrekta ord - under sin korta anställningsperiod hos Nike. Ja, varför ska man arbeta om man kan försörja sig genom att vara förolämpad?

Nike svarade genom att bocka och buga och säger att företaget "är engagerat i en kultur av mångfald, inkludering och [blaha ,blaha,].”

Utan tvekan kommer Nike att betala en liten förmögenhet och uppmuntra till ytterligare rättegångar, som de sedan ineffektivt kommer att försöka klara sig undan, genom att kräva att anställda utsätts för hjärntvätt och information om LGBT-agendan.

1 Kommentarer:

Berit sa...


Ordet “Woke” används ofta om personer och företag som påstår sig vara medvetna om sociala och kulturella orättvisor. Förekommer det ordet i Sverige också för att beskriva en nyligen "upplyst" person?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.