16 december 2019

Snuten som ljuger

James Comey dök upp för en 15-minuters intervju med Chris Wallace på FOX News i går.

Efter att Michael Horowitz rapport släpptes hävdade Comey att den försvarade honom.
När Wallace påpekade att Horowitz vittnade om att hans resultat "inte försvarar någon som hade att göra med den”, tog Comey ett steg tillbaka, men inte längre än vad som var absolut nödvändigt.

Det förekom “slarv” på en nivå långt under hans lönegrad. “Misstag som jag anser vara viktigare än detta under min tid.”

När det gäller tillståndet för FISA-utredningen vars verifiering och påstådda fakta han svor på, hävdade Comey att han inte vet någonting.  Som chef för FBI var han inte införstådd med detaljerna; som regissör "hölls han inte informerad."

Och han övervakade aldrig utredningen av Trump-kampanjen eller president Trump - bara fyra individer associerade med Trump-kampanjen (av vilka två inte längre hade något att göra med kampanjen vid den tiden).

Och Steele-dokumentet - det kan ha haft sina problem, men han har inte gett upp på att bli rättfärdigad:

“FBI anklagades för förräderi, för olagligt spionerande, för att olagligt avlyssna Trumps kommunikation, för att inleda en utredning utan berättigande,  för en kriminell konspiration för att avsätta en president. Allt detta var nonsens. “
Hur “smutsig” är den här polisen? Väldigt!.
Han verkar ändå ganska säker på att han inte får några reprimander för sina ämbetsbrott och vem kan säga att han har fel?

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.