14 december 2019

Spendera, spendera, Underskott? Skuld? Vad är det?

Republicans och Democrats har godkänt ett lagförslag som dumpar flera miljarder dollar i “Kriget utan slut” och i Space Force.


 Lagförslaget, som passerade med 377– 48, anslår cirka 738 miljarder dollar för försvarsdepartementets verksamhet, militärkonstruktion och nationella säkerhetsprogram för Department of Energy  år 2020.  Det presenterar också ny politik om allt från ”inrättandet av Space Force inom flygvapnet "till militära personalförmåner,"  “straff för" utländska smugglare  av olagliga syntetiska opioider "och mer….

Bara 6 Republicans, 41 Democrats och 1 Independent röstade emot.

Politiker passar alltid på att baka in extra-godis i alla stora budgetförslag så Democrats applåderar det här lagförslaget därför att det utökar betald föräldraledighet för vissa federala arbetare och likaså ersättningsavgifterna för militära makar som behöver nya yrkeslicenser när de flyttar till andra stater.

President Donald Trump är förtjust eftersom som det innehåller auktorisering för Space Force, som han har begärt. ( mer om diskussionen om Space Force här)


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.