27 december 2019

Vem säger att Pelosi vill ha en rättegång

Varför låtsas Democrats att de vill ha en rättegång  i Senate?
De vet att det inte kommer att gå bra för dem, och när det faller samman  kommer Trump inte bara att vara hänsynslös på Twitter, utan han kommer att använda det för sin kampanj och krossa allt som  finns kvar av deras presidentdrömmar.
Det är mycket smartare för dem att dra ut på det och hålla det 'rullande'

Från Wall Street Journal:

     Fru Pelosi har från första början förstått att det oundvikliga resultatet kommer att bli frikännande.
Det kommer inte att finnas 20 Republican-röster för att avsätta Trump.  Så varför påskynda presidentens frikännande?  Om målet med detta hela tiden har varit att skada Trumps möjligheter till omval, varför skulle inte Dems. vilja hålla ett “svärd över hans huvud” så länge som det är politiskt möjligt?

     Tänk på det som ett ständigt “pågående”åtal.  Varje dag som Senaten inte håller en rättegång, är fru Pelosi och Senatens minoritetsledare Chuck Schumer fria att hävda att processen är riggad.
De hävdar redan att Senatens Republican ”jurymedlemmar” har övergivit opartiskhet och arbetar aktivt med Trump för att täcka sina brott och är rädda för att hålla en rättegång.

Kimberly Strassel fortsätter:
"Senat-republicans bör planera en rättegång omedelbart. McConnell har majoritet att fastställa reglerna, och han har Historia, Constitution och Rättvisan på sin sida. Republicans har också en skyldighet att skona nationen från det skadliga prejudikat som fru Pelosi sätter. De kan få slut på spektaklet av ett oändligt, partiskt, pågående åtal.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.