25 december 2019

Vem vill de ha i stället?

President Donald Trump, slår alltid tillbaka när han känner sig attackerad. Denna gång får tidningen  Christianity Today sin släng av sleven efter att de i  fredags krävde att han skulle avlägsnas från sin tjänst.

 ”Fakta i det här fallet är otvetydliga: USA: s president försökte använda sin politiska makt för att tvinga en utländsk ledare att trakassera och diskreditera en av presidentens politiska motståndare. Det är inte bara en kränkning av konstitutionen; ännu viktigare, det är djupt omoraliskt, ”
…Oavsett om Trump bör avlägsnas från tjänsten av Senaten eller genom folkomröstning är en bedömningsfråga.
Christianity Today grundades 1956 av pastor Billy Graham, en av USA:s mest framstående religiösa ledare.
Trump svarade: ”En långt-ut-till Vänster-tidning  och väldigt” progressiv”, som vissa skulle kalla det - som går dåligt och som inte varit involvera med Billy Grahams familj under många år,
Christianity Today, vet inte hur man läser en perfekt utskrift av ett rutinmässigt telefonsamtal och vill hellre ... ... ... ha en icke-troende från radikala vänstern,  som vill ta ifrån oss vår religion och våra vapen.

Redaktörerna för  Christianity Today skriver ingenting om vem som borde ta Trumps plats.

Kanske skulle tidningen föredra en president som  passionerat ivrar för abort, är emot kärnfamiljen, är anti- Israel, stöder en socialistisk regeringsform, främjar höga skatter,  motsätter sig skolval,  gillar att män deltar i kvinnors idrott och pojkar i flickors omklädningsrum, främjar hela LGBTQ-agendan, motsätter sig föräldrars rättigheter och misstror alla som inte är politiskt korrekta.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.