27 december 2019

"Vi lägger inte ner mycket tid på att tänka på Mike Bloomberg"


President Donald Trump har varit tyst om Michael Bloomberg, vilket inte är likt honom och har inte offentligt attackerat honom sedan Bloomberg deklarerade förra månaden att han siktar på White House.
Trump har nämnt Bloomberg bara en gång på Twitter och kallade honom "Mini Mike Bloomberg,"

Men inte under kampanjsammankomsterna, där han regelbundet förlöjligar Joe Biden, Elizabeth Warren, Bernie Sanders och Pete Buttigieg.

Trumps kampanj säger att de är oberörda av miljardären, som har spenderat 100 miljoner dollar av sina egna pengar på reklam och insatser för väljarregistrering för att skaffa sig en position i tävlingen om  Dems. nomineringen.  Detta belopp inkluderar inte andra kampanjutgifter som personal och resor sedan november, när Bloomberg deklarerade sitt deltagande, fast han tidigare på året sagt att han inte skulle vara med.

“Som läget är nu tror jag inte att han kan återhämta sig efter det. Han har inte varit med i några debatter, människor har egentligen inte hört mycket av honom, ”sa Lara Trump, en rådgivare för presidentens återvals-kampanj och hans sonhustru. ”Han har mycket pengar att spendera, men det har vi också. Vi har massor av pengar i  Trump-kampanjen. ”

Den republikanska nationella kommittén och Trump-kampanjen samlade in sammanlagt 125 miljoner dollar under det tredje kvartalet 2019. Bloombergs insamling kommer inte att avslöjas förrän nästa vecka, då alla presidentkandidat måste lämna in en årsrapport. Bloomberg har dock sagt att han kommer att avvisa alla politiska donationer och självfinansiera hela sin kampanj.

Den före detta borgmästaren i New York - som Donald Trump hånade 2016 och sade att “han inte har kurage att bli president" - har för närvarande ett nettovärde på 55,9 miljarder dollar.

Enligt Forbes är Bloomberg den åttonde rikaste amerikanen. Donald Trump rankas på 275: e plats på listan med ett beräknat nettovärde på 3,7 miljarder dollar.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.