06 juli 2020

Äntligen en borgmästare som fått nog!

Keisha Lance Bottoms är den enda democrat som äntligen visar sunt förnuft.
När upploppen startade här i Atlanta gjorde hon ingenting men nu när en liten svart flicka skjutits,  har hon ändrat attityd.
Nu är hon inte längre som Jacob Frey i Minneapolis eller Jenny Durkan i  Seattle. Men hon är fortfarande en Democrat.
Hon kanske blir impopulär bland de idiotiska fanatikerna eftersom hon inte pratar som en vanlig mes-democrat  - men hon är modig!

Fox News rapporterade att Atlanta borgmästare Keisha Lance Bottoms utfärdade en allvarligt menad tillsägelse till medborgarna att sluta "skjuta varandra på våra gatorna”, efter att en åttaårig flicka sköts och dödades nära den Wendys-restaurang  som brändes ner sedan en man sköts av polisen där förra månaden.  Platsen har blivit ett tillhåll för anti-polis Black Lives Matter (BLM).

Nationen genomlider just nu ett blodbad i många av innerstäderna.
64 personer skadades och 17 dödades i Chicago, inklusive två barn, under helgen; och i New York blev 44 skadade och minst sex dödade.

Bottoms, som anses vara en potentiell VP-kompis till Joe Biden - kämpade med tårarna.
”Tillräckligt är tillräckligt,” sa Bottoms. ”Tillräckligt är tillräckligt.
Vi har pratat om denna rörelse som pågår över hela Amerika och i det här ögonblicket  lyssnar människor i hela detta land och över hela världen till de som säger att de vill se förändring. Men skillnaden i detta ögonblick jämfört med tiden för kampen om medborgerliga rättigheter är att då  fanns en definierad, gemensam fiende.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.