15 oktober 2020

Detaljer angående Bidens e-post skandal

 

 Joe Biden är en lögnare. Inget tvivel om det och han slösar bort vår tid, våra skattedollar och mestadels vårt tålamod.  
   Efter en dag som igår är det svårt att förstå att Biden-kampanjen fortfarande är vid livet. Sonen Hunters e-postmeddelanden avslöjade det faktum att det var något skumt med hans anknytning till Burisma. Och att tillgång till den amerikanska regeringen var till salu.
   Den äldre Biden avbröt omedelbart alla mediaintervjuer. Varför? Därför att  han inte visste hur han skulle backa upp sina lögner.  Och även fast hjärnan stannar ibland,  vet den tidigare VP att han troligtvis brände sina broar  tillbaka till White House.

   Men jag kommer inte att hålla andan. Liksom väldigt många andra på planeten har jag väntat på dagen när Hillary får handbojor, men på något sätt har hon stoltserat med sina brott utan konsekvenser.

Enligt New York Post är detta i stort sätt vad som hände:

Hunter Biden presenterade sin far, dåvarande vicepresident Joe Biden, för en toppledare vid ett ukrainsk energiföretag mindre än ett år innan den äldre Biden pressade regeringstjänstemän i Ukraina att avskeda en åklagare som utredde företaget, (enligt e-post som erhållits av The Post )
    Det aldrig tidigare avslöjade mötet nämns i ett meddelande som Vadym Pozharskyi, en rådgivare till styrelsen i Burisma, påstås ha skickat Hunter Biden den 17 april 2015, ungefär ett år efter att Hunter fått plats i Burisma-styrelsen med en rapporterad lön på upp till $ 50 000 per månad.

“Dear Hunter, thank you for inviting me to DC and giving an opportunity to meet your father and spent [sic] some time together. It’s realty [sic] an honor and pleasure,”
   Ett tidigare e-postmeddelande från maj 2014 visar också att Pozharskyi, (enligt uppgift Burismas chef nr. 3) , ber Hunter om "råd om hur du kan använda ditt inflytande" på företagets vägnar.

Hunter Biden jobbade på ett eventuellt affärsengagemang med ett stort kinesiskt företag när han sökte affärer som skulle vara "intressanta för mig och min familj", enligt ett nytt antal e-postmeddelanden som släpptes av New York Post på torsdagen.

Son till den demokratiska presidentkandidaten korresponderade med Kinas största privata energileverantör, CEFC. Det var meddelanden som postats på vad som påstås vara Hunters personliga bärbara laptop-show.
  Annat material som extraherats från datorn inkluderar en oanständig, 12-minuters video som verkar visa Hunter -  som erkänt att han kämpade med missbruksproblem -  röka crack medan han var engagerad i sex med en oidentifierad kvinna, samt många andra sexuella bilder.

I en skrivelse som skickades till Hunter i maj 2017 med titeln "Förväntningar" diskuterades detaljer om "ersättningspaket" för sex personer i ett affärsföretag.
  Hunter identifierades som "ordförande / vice ordförande beroende på överenskommelse med CEFC", en uppenbar hänvisning till det nu konkursmässiga  Shanghai-konglomeratet China Energy Co.
   Hans lön var "850" och korrespondensen beskrev också att han "har fått några förväntningar som han kommer att utarbeta."
   E-postupptäckten kommer knappt 24 timmar efter att tidningen publicerade andra e-postmeddelanden som visade att Joe Biden ljög när han sa att han "aldrig har talat med sin son om hans utländska affärer"
 

Sammanfattning:
Hunter Biden fick ett bluffjobb med kraftigt upptrissad lön och försökte sälja tjänster från Oval Office. Men när folk började undra gick hans pappa in och hotade att ta bort pengarna.. Men allt är okej, för Biden kommer från den skandalfria administrationen. Det är därför de alla träffades och försökte skylla på Donald Trump istället.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.