16 november 2020

Agenda 21

 Vad är Den stora återställningen?
"Det är inte konspiration om de berättar för dig vad de gör"
Delingpole:: Endast Donald Trump kan rädda oss från Den Stora Återställningen

Se också mera utförligt  "Vår teknototalitära framtid och Agenda 2030". Monstret bakom de glassiga bilderna. Ett kommunistiskt manifest för hela världen.

Globala målen.
Citatet ur artikeln "Om nationen Sveriges totala sönderfall," har jag kopierat samt ändrat något:

”Agenda21- innebär att under innevarande århundrade 2100 införa ett nytt globalt styre där nationellt självstyre skall försvinna.

De som inte givit mandat till slutmålet – den nya samhällsordningen – är det svenska folket som man skickligt för bakom ljuset med skönmålning och daglig klimat- och miljöhetsande propaganda.

Agenda 2030 syftar på att målsättningen är att år 2030 ska denna nya globala världsordning ha ersatt nationalstaterna. (Agenda 2030 är synonymt med Agenda 21 men med specifikt uttalat år som målsättning för sjösättandet av det globala nya samhälls-systemet).

Vår svenska ledning har beslutat och deklarerat att Sverige som nation ska vara den första nationen att byta samhällssystem, att upphöra som nation för att istället omvandlas till region i en global centralistisk reglerad världsordning.

För att detta nya samhällssystem ska kunna ersätta Sveriges nuvarande samhällssystem krävs att detta rämnar. Det är det sönderfallet vi i Sverige upplever idag och som från 7-klövers håll är helt förväntat och planerat sedan länge.

Den nya världsordningen med människan fjättrad av digital ”fotboja”, en totalitär teknokrati.

Att allvarligt fundera över är om Sverige medvetet omskapas till en krutdurk med kriminalitet, terror och en finansiell härdsmälta för att kunna vid kollapsen instabilicera och dra med sig hela EU, alla EU’s nationer, ner i avgrunden.

Då kan makthavarna i EU nå fram till sitt mål – ett enda Europa utan nationalstater under styre i FN. Där en EU-arme (läs NATO) och FN’s väpnade militära styrkor och FN’s polisiära styrkor utbildade i Kina står redo att upprätthålla ordningen.”

Tack Gerda! 

------------

Läs också Peter Wolodarski
"Galenskapen i USA är en varning till oss alla "

 


1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Det enda vi kan hoppas på är att Trump kan fortsätta att rensa i träsket ett tag till. Annars kan vi alla kyssa baken ajöss om dom här får detta elände att gå igenom..... Fy fasen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.