23 november 2020

Information om Vaccin

 

 Det är antagligen detta som i Bibeln kallas "the Mark of the Beast". Det värsta med denna "vaccination" är att det inte är en vaccination utan en förändring av människans DNA, vilket kallas transhumanism. Man vill att människorna, som nu skall bli slavar, skall bli fogliga och kunna styras av olika påverkans-mekanismer, kanske 5G.

Vaccinations normala påstådda verkan är genom att presentera ett antigen (=främmande ämne) för immunsystemet, som efter en tid lärt sig att tillverka en passande antikropp som dödar det främmande ämnet, varefter antikroppen också försvinner efter en tid. Förmågan att skapa samma antikropp snabbt, då man på nytt möter samma antigen, kvarstår som ett minne.

Dessa s.k. vacciner är istället mRNA, som sprutas in och kan tillverka de antikroppar som man behöver, som sedan försvinner. Men mRNA inlagras i människans DNA (fast det vill man inte berätta). Det är sannolikt så att detta mRNA innehåller delar med vilka man kan kontrollera människans beteende. Således vill dessa idioter att samtliga människor på jordklotet (7,5 miljarder) skall ha ett förändrat DNA. Det skall inte finnas några människor (utom den globalistiska eliten) som har det NDA som skapats av Gud.

Det måste dock finnas möjligheter att lagstifta mot globalistiska företags inskränkningar i människors personliga friheter. I annat fall får man storma flygbolagens kontor och kräva att få tala med CEO.
Vi behöver idag inga vacciner. Vi har allt vi behöver för att bekämpa svåra infektioner - Vitamin C, Vitamin D, Melatonin, Antibiotika etc., etc. Och framförallt behöver vi inte göra ingrepp i och förstöra människans DNA.


Tack SB !

Update:

Det är inte så lätt att testa negativt eftersom PCR-testerna visar på så många falskt positiva. När man smittats av COVID-19 så sprids detta virus snabbt i kroppen men bekämpas av immunförsvaret. Man har visat att samtliga virus är dödade inom 8 dagar och därefter är man inte smittsam överhuvudtaget. Det som verkligen är förödande för kroppen är de immunreaktioner man får efter att alla virus är dödade, och kroppens immunsystem reagerar då på dödade viruspartiklar, med cytikinstorm etc. Då skall man använda Metylprednisolon (kortison), Vitamin C, Vitamin D, Melatonin för att dämpa immunreaktionen - men inte antivirusmedel, eftersom dessa gör större skada än nytta under denna period. Antivirusmedel, t. ex. Remdesivir, skall användas under de första 8 dagarna, men inte därefter. Här gör mängder av läkare fel.

Tyvärr är det så att PCR-testet också reagerar på de dödade virusresterna och t.o.m. virusrester som finns från tidigare coronavirussjukdomer från tidigare år. PCR-testet går till så att man fördubblar en liten virusrest (död eller levande, smittsam eller icke smittsam) många gånger. Om man fördubblar denna 25 gånger så kallas detta Ct 25 (=Cycle threshod 25), vilket är lika med 2 upphöjt till 25 (=35 miljoner kopior). Om man måste fördubbla 30-40 gånger så tyder detta på döda virusrester från i år eller föregående år och man får då 80-100% falskt positiva Och det heter att "man har COVID-19", trots att man inte är sjuk ich inte heller smittsam. Sverige har ett Ct-värde på 38-39 vilket innebär 97-98% falskt positiva. Inte många testar negativt med så höga Ct-värden?
/SB

1 Kommentarer:

elina sa...

I Danmark vill många införa ett så kallat covid-pass som ska visa att man antingen är vaccinerad eller har testat negativt nyligen.

Med ett covid-pass ska man kunna flyga, åka kollektivt, samt besöka konserter och fotbollsmatcher.
Klippt från massmedia idag.
Det kommer säkert bli verklighet överallt. Vi som inte vill vaccinera oss blir ett slags paria, utestängda från det mesta.
I Sverige planerar man vaccinera först 70+ och man pratar även om att vaccinera hemma, hur många kan låta bli att öppna dörren då är en bra fråga.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.