29 november 2020

Skrämmande Framtid i den Nya Världen

 World Economic Forum (WEF) har nyss publicerat (oktober 2020) en så kallad vitbok med titeln “Resetting the Future of Work Agenda – in a Post-Covid World”. 

Det 31-sidiga dokumentet är en ritning över hur man "fullgör" införandet av "Covid-19 - The Great Reset" (juli 2020), av Klaus Schwab, grundare och chef (sedan grundandet av WEF 1974) och hans medarbetare Thierry Malleret. 

 De kallar ”Återställa framtiden” för en vitbok, vilket betyder att det inte är en slutlig version. Det är ett slags utkast, en skiss, för att mäta människors reaktioner. Det framstår verkligen som en beskrivning från en bödel.  Inte många kommer att läser den - har ingen vetskap om dess existens. Om de gjorde det, skulle de ta till vapen och bekämpa den senaste totalitära planen, som WEF erbjuder världen. 

 Det lovar en fruktansvärd framtid för cirka 80% av den (överlevande) befolkningen. George Orwells "1984" framstår som en oskyldig fantasi jämfört med vad WEF har planerat för mänskligheten. 

 

Authored by Peter Koenig via GlobalResearch.ca,

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit,
jag undrar vad det är för slags människor, som Karl Schwab omger sig med. På mig verkar det vara psykologiska dumbommar, som bara leker med vad teknologin kan erbjuda. Sedan tror de att detta är bra för mänskligheten.
Nu kommer i alla fall Trump att vinna det amerikanska valet (på mållinjen) och då kunna införa regler och lagar, som tar ifrån globalisterna deras ekonomiska makt. Samtidigt får vi en "great awakening" i USA, som till viss del kommer att sprida sig till övriga delar av världen - men sannolikt inte till Sverige. Här regerar de verkliga dumbommarna, Löfvén, Lööf etc.
Den hinna som finns mellan den fysiska och andliga världen kommer att bli tunnare och vi kommer att få en sammansmältning av tro och vetenskap. Allt fler människor kommer att uppfatta vår tro på en kärleksfull Skapare - inte som bara en TRO utan mera som någonting man VET, beroende på att så många människor kommer att berätta vad de varit med om och vill och kan berätta. Så Agenda 2030 kommer inte att genomföras, det är min fasta förvissning.
Men troligtvis kommer denna övergång till en sammansmältning mellan tro och vetande (vetenskap) och ateismens nederlag att innehålla mycket vedermödor och våldsamheter. Dessa börjar säkert redan i samband med Trumps invigning för hans andra presidentperiod - som han kommer att reda ut. En "profet" har berättat att Trump redan i jan-feb. kommer att utsättas för två allvarliga mordförsök. Vi får se hur mycket sanning som ligger i detta.
/SB

elina sa...

Jag läste just om Justice for Black Farmers Act, JDFA, köp av jordbruksmark och dela det gratis till svarta. Jag börjar tycka att Biden och CO är fullständigt galna. Zimbabwe borde larma men inte. Vänsterrättvisan är rasistisk.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.