20 januari 2021

"Alla vägar leder till Putin"

 

 Hillary Clinton och Nancy Pelosi ger sig aldrig. Nu påstår de att Trump och Vladimir Putin arbetade tillsammans för att orkestrera ett upplopp i Capitol och kräver en kommission för att utreda dessa påståenden.  
Fyra år med påhittade konspirationer om ryskt samarbete räckte inte. När de väl fastnat i en lögn kan de inte ge sig..

    Clinton sade ”Jag hoppas att historien kommer att avslöja vem som drar i hans trådar.  Jag vill gärna se hans telefon-dokumentation för att se om han pratade med Putin den dagen då upprorsmakarna invaderade vårt Capitol. Men vi vet nu att inte bara han, utan hans organisatörer, hans medbrottslingar, hans kultmedlemmar, har samma respektlöshet för demokratin. ”

    Clinton frågade sedan Nancy Pelosi om hon tror att "vi behöver en 9/11-typ kommission för att undersöka och rapportera allt de kan samla ihop och förklara vad som hände?"

    ”Ja det gör jag” svarade Pelosi.

Pelosi bekräftade sedan att Trump står i skuld till den ryska makthavaren. ”Alla vägar leder till Putin,” utropade hon.

Det framgår inte vad Putin kunde göra för Trump och inte heller vad poängen är med allt dummare ryska konspirations-påståenden nu när Trump lämnar White House? Kanske Clinton och Pelosi lägger grunden för att få honom avrättad för förräderi.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Såg förstrött och hörde det overkliga spektaklet när Amerika fick sin olagliga president med hjälp av den lika förrädiske John SCOTUS Roberts välvilliga insats.
Måtte det inte sluta i inbördeskrig?

Anonym sa...

Let The Hunger Games begin!!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.